Wat is de beste wasparfum?

Wat is de beste wasparfum?

Wat is de beste wasparfum? Er komen steeds meer verschillende merken op de markt welke wasparfum verkopen. Als je nog geen voorkeur hebt, kan het lastig worden om door de bomen het bos te gaan zien. Wat de beste wasparfum is, hangt af van wat jij belangrijk vindt en welke waardes je nastreeft. Vind jij duurzaamheid belangrijk? Wil jij dat de parfum weken in je wasgoed blijft hangen? Wil je een kwalitatief product of is de prijs jouw belangrijkste peiler? In de basis lijkt het allemaal hetzelfde, echter als je het gaat ontleden zul je zien dat er aanzienlijke verschillen zijn.. En niet alleen in prijs en geur.  

 

Dus wat is de beste wasparfum? 

Een goede wasparfum hoort als een echte parfum te werken, een spaar sprietsjes hoort voldoende te zijn om te genieten van een aangename geur. Goed, een wasparfum kun je niet spritsen, dus dan hoort een aantal druppels of een klein scheutje voldoende te zijn. Je hoort deze verder niet te moeten schudden of net zoveel van te moeten gebruiken als een wasverzachter. Het hoort je kleding niet aan te tasten en het milieu zou eigenlijk ook bespaard moeten blijven.  

Nog belangrijker waar vaak niet opgelet wordt. Etikettering. Er zijn inmiddels aardig wat merken die geen ingrediënten, batch nummers en officiële vermeldingen toevoegen op het etiket. Als je dat ziet, dan weet je al dat het niet in orde is en niet veilig in gebruik. Dit kan sluimerende gevolgen hebben voor het wasgoed, je wasmachine of je gezondheid.  

 

De beste wasparfum is: 

Zèvy is het merk begonnen om de wereld te verduurzamen op een mooie manier. Aangezien iedereen de was doet, leek dit ons een mooie ingang om daadwerkelijk een verschil te gaan maken. De wasparfums van Zèvy voldoen daarom volledig aan de wetgeving, zijn biologisch afbreekbaar, gemaakt aan het meer van Genève met 100% hernieuwbare energie, ontzettend geconcentreerd want er zit 100% eau de parfum in, niet op dieren getest en bevat ook geen dierlijke ingrediënten. Last but not the least…. Tromgeroffel.. Er zit een unieke technologie in genaamd Emotivez. Meer informatie vind je er hier over.  

 

Wil je niet eerst verschillende merken testen, maar meteen goed zitten? Begin dan bij Zèvy, want goedkoop is duurkoop.  

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG