Emotivez Technologie

Zèvy Emotivez technologie

Emotivez technologie | Na jarenlange ontwikkeling op een befaamde Zwitserse universiteit kunnen we eindelijk een unieke technologie gaan toevoegen aan onze producten. De technologie genaamd Emotivez lokt gevoelens van ontspanning, kalmte en rust uit welke zichtbaar is op een fMRI scan waarbij de hersenactiviteit gemeten wordt. Het patent hiervoor is momenteel in behandeling.  

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG

 

Geuren en emoties 

Wist je dat we dagelijks 80% van onze beslissingen baseren op onze emoties? En aangezien onze emoties niet altijd opperbest zijn, is het voor veel mensen zeer welkom om deze emoties te beïnvloeden. Daarmee zit je lekkerder in je vel en kun je betere beslissingen maken. De reden dat geur en emoties zo’n krachtige link hebben, is omdat het olfactorische systeem (reukzintuig) diepgeworteld zit in ons limbisch systeem. Het limbisch systeem is verantwoordelijk voor o.a. genot, motivatie, geluk en het emotioneel geheugen.  

Met functionele magnetische resonantie-methodologie (fMRI-scan) is de reactie van het menselijk brein op een reeks geuren getest en beoordeeld. Van euforie tot ontspanning, van zelfvertrouwen tot sereniteit. Emotionele toestanden die worden opgewekt door Emotivez technologie zijn getest en vervolgens gevalideerd, waarbij wetenschappelijk bewijs is verkregen van de stemming verbeterende effectiviteit. Bekijk hier onze producten met Emotivez Technologie.