Heeft Action wasparfum?

Heeft Action wasparfum?

Heeft Action wasparfum? De favoriete budgetwinkel van ons kikkerlandje heeft veel te bieden, maar niet alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of Action heeft het, dan wel schrijft alsof ze het hebben. Wasparfum valt daar niet onder. Het woord wasparfum is een beetje een eigen leven gaan leiden. Want parfum is een term welke een kwaliteit vertegenwoordigd van verschillende geurstoffen in een percentage tussen de 10% en 40%. Geuren tussen de 10% en 20% zijn officieel eau de parfum. Geuren vanaf 20% of hoger zijn officieel parfums. Een eau de toilette bevat tussen de 5% en 10% geurstoffen en een eau de cologne tussen de 2% en de 5% geurstoffen. 

 

Heeft Action wasparfum? 

Als het product geurstoffen in deze percentages bevat, dan hoort dit op de ingrediëntenlijst te staan als parfum. Als je bijvoorbeeld op de ingrediëntenlijst van een geurbooster van Action gaat kijken, zul je zien dat hier geen parfum in zit en deze geurbooster dus zeker niet geconcentreerd is.

Heeft Action Wasparfum? Het antwoord is nee. Het product is te kostbaar om goedkoop aan te kunnen bieden en past daardoor niet in het assortiment van Action. Het is tevens bij alle merken aan te raden om de ingrediëntenlijst goed door te nemen. Zo kun je in één oogopslag zien welke kwaliteit je gaat kopen en wat de wasparfum speciaal maakt. Is deze bijvoorbeeld duurzaam? Bevat deze Emotivez technologie? Is deze gecertificeerd? Biologisch afbreekbaar? Belangrijke punten om rekening mee te houden, want goedkoop is duurkoop. Zeker in dit geval.  

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG