Kan wasparfum bij azijn?

Kan wasparfum bij azijn?

Kan wasparfum bij azijn? Veel mensen zijn opgegroeid met wasverzachter. Sommige mensen gebruiken het al jaren niet meer om duurzaamheidsredenen, hygiëneredenen of allergieën. Als alternatief, om toch te kunnen genieten van aangenaam zachte handdoeken, kun je gebruik maken van azijn. De variant natuurazijn is dan het beste. Schoonmaakazijn kan te agressief zijn. Toch zijn we het lekkere geurtje van wasverzachter gaan missen aan ons wasgoed en uit die behoefte is dan ook wasparfum ontstaan.  

 

Maar dan.. Kan wasparfum bij azijn? 

Gelukkig kan wasparfum prima bij azijn. Het tast de geur niet aan. Het beste van beide werelden komen hiermee samen. Je kunt dit helemaal naar wens bepalen. Mocht je opzoek zijn naar een richtlijn, dan adviseren wij 1 dopje wasparfum te vermengen met 2 dopjes natuurazijn. Meer of minder van beide kan natuurlijk altijd. Dit mengsel kun je ook toepassen in een idos doseerwasmachine. Wil je precies weten hoe je de doseerwasmachine het beste kunt instellen? Lees dan even hier verder. 

 

Kan wasparfum bij azijn bij een handwas?

Doe je vaker een handwas? Ook hier kan de wasparfum bij azijn worden toegevoegd. Je hebt dan wel veel minder nodig. Hou hier rekening mee, anders ruikt het hele huis naar parfum, haha! Je kunt het beste een aantal druppeltjes toevoegen en 1 dopje azijn. Meer of minder kan natuurlijk altijd. Dit is ook afhankelijk van het aantal kledingstukken je gaat wassen op de hand. 

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG