Wat is wasparfum?

Wasparfum is een duurzame vervanger van wasverzachter. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een heerlijke geurende was. Deze geur blijft wekenlang hangen. Een waar genot. 

Hoe gebruik ik wasparfum?

Voeg de wasparfum toe aan het wasverzachterbakje i.p.v. wasverzachter. Je dient wel nog wasmiddel te gebruiken zoals je dit normaliter ook altijd hebt gedaan. Je kunt de wasparfum ook toevoegen aan droogballen. Dan gebruik je slechts een paar druppels. 

Hoeveel wasbeurten kan ik doen met één fles?

Dat is een persoonlijke kwestie. Een gemiddelde volle trommel kan zo’n 5 kg wassen. Wij adviseren altijd 1 ml per kg te gebruiken. Dat is ongeveer een dopje per volle wasmachine. Wil je de geur echter wat subtieler, gebruik dan een half dopje.  

Moet ik wel nog wasmiddel toevoegen?

Ja, je voegt wasmiddel toe zoals je dit altijd hebt gedaan. De wasverzachter sla je over. Hiervoor in de plaats gebruik je wasparfum. Dit doe je in het wasverzachterbakje. 

Is wasparfum hetzelfde als wasverzachter?

Nee! Wasparfum is veel duurzamer en beter voor zowel het milieu als textiel. Daarnaast ruikt de geur veel lekkerder en heb je er dus langer plezier van. Wasparfum bestaat namelijk uit échte parfum. Hierdoor heb je er slechts een paar druppeltjes van nodig.

Kan ik wasparfum gebruiken op droogballen?

Dat kan! Voeg een paar druppels toe óp de droogballen en zet de droger op maximaal 60 graden aan.

Kan wasparfum bij zowel witte als bonte was?

Wasparfum is voor beide geschikt. Hou je wel altijd aan de gebruiksaanwijzing. 

Ik heb een winkel, webshop of salon. Kan ik Zèvy bij jullie inkopen?

Dat kan! Stuur een mailtje met een omschrijving over je onderneming, hoe Zèvy hierin past en je locatie naar sales@zevy.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. 

Wat is de levertijd?

Wij streven naar: op werkdagen voor 23.45 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Naar welke landen verzenden jullie?

Nederland & België. Woon je in een ander land en wil je toch graag bestellen? Neem dan even contact op met de klantenservice. 

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending naar Nederland & België vanaf €39,-.

Is de verpakking recyclebaar?

De fles is volledig recyclebaar. De fles is gemaakt van PET en de dop van PP 5. Het label dient wél verwijderd te worden.

Hoe kan ik retourneren?

Retourneren kan binnen 14 dagen, ongeopend. Producten kunnen geretourneerd worden naar: Zèvy, Energiestraat 2, 6001WZ Weert. Na het controleren van de geretourneerde producten en deze aan het beleid voldoen, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen op de gebruikte betaalwijzen teruggestort. Download hier het retourformulier en bekijk hier de volledige retourneervoorwaarden. 

Is wasparfum veilig?

De wasparfum van Zèvy is gecertificeerd door IFRA en voldoet hiermee aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Twijfel je? Neem dan even de ingrediënten op de verpakking door. 

Kan je het antwoord niet vinden?

Vragen? Opmerkingen? Advies nodig? Neem gerust contact met ons op en onze professionele adviseurs staan je graag te woord.


Je kunt ons bereiken via klantenservice@zevy.nl

Retailers

Heb jij een winkel in het midden- of hoogsegment en ben jij geïnteresseerd in het inkopen en verkopen van de populairste en beste wasparfum van Nederland, Zèvy? Neem dan contact met ons op via sales@zevy.nl.

Of klik hier voor meer informatie.