B2B

Zèvy biedt voor verschillende branches B2B mogelijkheden aan in zowel consumentenverpakkingen, als ook in bulkverpakkingen per vanaf 10 liter. De branches waar wij o.a. mee samenwerken zijn:

- Hoteliers in midden tot hoog segment
- Bed & Breakfast in midden tot hoog segment
- Wellness centra
- Sauna
- Stomerijen, wasserettes
- Cruise / yacht maatschappijen
- Luxe kapsalons, beautycentra 
- City spa' 
- Detailhandel 

Zèvy is het neusje van de zalm in wasparfums. Het is namelijk de enige wasparfum bestaande uit 100% eau de parfum, biologisch afbreekbaar, hypo-allergeen, vegan, microplastic vrij en samengesteld door parfumeurs bekend van geuren als Sauvage van Dior, Yvés Saint Laurent en Gucci Flora. Als het toevoegen van waarde, beleving en luxe belangrijk is voor de onderneming, dan passen wij bij elkaar als geurnoten in een akkoord. 

Geur is namelijk onze meest primitieve zintuig en het eerste wat we opmerken als we ergens binnenkomen. Dit is zelfs te beïnvloeden met een unieke technologie die we tijdens een persoonlijk gesprek kunnen toelichten. Kleding, handdoeken, badjassen en gordijnen met een heerlijk ontspannen geur, beddengoed waardoor je meteen door een mediterrane bloemenzee wordt meegenomen naar dromenland. Dat is toch fantastisch? Een absolute premium waardetoevoeging voor zowel consumenten als dienstverleners in het midden tot hoog segment.


Waarom Zèvy?

Haal eens diep adem. Wat gebeurt er nu? Welke geur ruik je? Onze reuk is een belangrijke zintuig die onze wereld vormt. Ons helpt te ontspannen, hongerig maakt, energie stimuleert of juist slaperig maakt. Het kan ook verbonden zijn aan een herinnering van je eerste date, de geur van je kindje, je fijne thuis of een ander mooi moment. Een fijne geur die bij je dagelijks leven past, is dan ook een waar genot. Niets is lekkerder dan je neus in de fris gewassen was steken en eens diep inademen. Lekker in bed kruipen terwijl een heerlijke geur je vergezelt. Je kledingkast open te maken en meegenomen worden naar een bloemenveld aan de mediterraanse zee. 

De wasparfum geuren blijven weken in je wasgoed hangen, terwijl je er maar een paar druppels van nodig hebt. Een duurzaam, zeer kwalitatief product welke de traditionele wasverzachter vervangt. 

Een genot voor je zintuigen. 


Wat is IFRA?

Alle wasparfums zijn vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet. 

 

Contact:

Meer informatie? Stuur geheel vrijblijvend een mail naar: Sales@zevy.nl