Ruilen & retourneren

Bestelling van Zèvy retourneren

Ben je niet tevreden over je ontvangen product(en)? Dan kunnen wij dit natuurlijk voor je oplossen. Je dient het product ongeopend binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling te retourneren naar het volgende adres:

Retouradres:

Zèvy 

Energiestraat 2

6001 WZ Weert

Nederland

Download hier ons retourformulier.

 

Verkeerde product ontvangen

Heb je een ander product ontvangen dan dat je hebt besteld? Neem dan spoedig contact op met ons via info@zevy.nl, voeg een foto toe van het foutieve product. Wij zorgen er spoedig voor dat het product wordt omgeruild.

 

Ongebruikt en ongeopend

Zodra het retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer het retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een e-mail. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt het retour afgewezen. Ook hier ontvang je een email over. Is het product ongebruikt en ongeopend retour, dan ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.

 

Retourtermijn

Je kunt een product retourneren tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling.  

 

Retourkosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de postdiensten deze berekend. Zorg dat je het pakketje met track & trace verzend zodat je het pakketje altijd kan volgen. Vergeet niet om het retourbewijsje goed te bewaren. Mocht het mis gaan bij de postvervoerder, dan kunnen wij ten alle tijden inzien waar het pakketje is gebleven.

  

Retouradres

Je kunt de artikelen die je bij ons hebt gekocht, onder bovenstaande voorwaarden, retourneren naar: 

Zèvy 

Energiestraat 2

6001 WZ Weert

Nederland