Hoeveel druppels wasparfum gebruiken?

Hoeveel druppels wasparfum gebruiken?

Hoeveel druppels wasparfum gebruiken? Je hebt wasparfum besteld en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Begrijpelijk! Per wasparfum is het zeer verschillend hoeveel je dient te gebruiken. Het goede nieuws is dat het nooit een paar druppels zijn, tenzij je handwas wilt gaan wassen. De concentraties lopen uitéén van 2,5 ml (half dopje) tot zo’n 4 dopjes (20ml) per volle wasmachine. Het hangt af van hoeveel kilo wasgoed je wast, hoe intens je zelf een geur wilt hebben en hoe jouw wasmachine werkt.  

 

Hoeveel druppels wasparfum gebruiken? 

De minste milliliters heb je nodig van Zèvy. Wij maken eau de parfum concentratie parfum waardoor je er echt maar 2,5 tot maximaal 5 milliliter van nodig hebt. Hierdoor is het ontzettend zuinig in gebruik en onderaan de streep niet alleen kwalitatiever dan andere merken, maar ook veel duurzamer en daarmee verantwoorde luxe. Er is natuurlijk ook niets lekkerders dan je beddengoed wassen met de wasparfum van Zèvy en dan te kunnen genieten van de unieke Emotivez technologie waardoor de gevoelens van ontspanning worden ontlokt in je hersenen. Heel gaaf!  

Doe je een handwas? Wees dan extra zuinig en voeg slechts een druppel of 3 van je favoriete wasparfum toe. Handwasjes hebben veel minder water nodig waardoor de concentratie anders te sterk wordt.  

 Wil je na het wassen in de wasmachine je wasgoed in de droger stoppen? Dan kun je de wastijd niet alleen verkorten met drogerballen, maar ook nog eens extra geur toevoegen door wat druppels wasparfum op de drogerballen te druppelen.  

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG