Hoeveel wasparfum bij was?

Hoeveel wasparfum bij was?

Hoeveel wasparfum bij was? Uitvinding van de eeuw als je het ons vraagt, wasparfum! Heerlijke geurtjes, goed voor het milieu en ik word er mega ontspannen van. Wat een verwennerij en zo makkelijk om even jezelf in de watten te leggen. Als je het voor het eerst hebt gekocht of wilt gaan kopen, dan ben je vast benieuwd hoeveel wasparfum je bij de was moet toevoegen. Daar geven wij graag antwoord op. 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG 

Hoeveel wasparfum bij was? 

Van de wasparfum van Zèvy heb je de minste wasparfum bij de was nodig. Ondanks dat parfum heel persoonlijk is en je het dus naar wens mag bepalen, adviseren wij 2,5ml tot 5ml per volle wasmachine van 5kg. Dit is een half tot een heel dopje ongeveer. Hier kun je mee beginnen. Ik zou afhankelijk van het resultaat willen adviseren dat je het aanpast. Dus wellicht wat minder of juist meer. Je voegt wasparfum altijd toe aan het wasverzachterbakje en zet de wasmachine op maximaal 2 spoelingen.  

Gebruik je een ander merk, let dan wel op dat deze officieel gecertificeerd is en je slechts een paar ml nodig hebt. Wanneer je 10ml of meer nodig hebt, is het een verkapte wasverzachter en zal je textiel sneller vaal worden etc. Dat is nou net niet de bedoeling van kwalitatieve wasparfums 

Wil je een handwasje doen? Heel goed voor je textiel! Voeg dan slechts een druppel of 3 toe aan het sopje.  

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG