Kan je dweilen met wasparfum

Kan je dweilen met wasparfum?

Kan je dweilen met wasparfum? Kan jij ook zo genieten van de geur van een fris gepoetst huis? Het is een genot voor je zintuigen en het geeft je onbewust een voldaan gevoel. Ik hou ervan. Als je op pad gaat voor lekker ruikende dweilproducten, dan is het assortiment redelijk beperkt. Een beetje de standaard geuren. Toch kun je er je eigen draai aangeven. Ik zou je dan wel willen adviseren om het als volgt aan te pakken. 

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG

Kan je dweilen met wasparfum? 

Tenzij je een houten vloer hebt liggen, kun je dweilen met wasparfum. Je kunt dan het beste kiezen voor een geurloos schoonmaakproduct of je kiest ervoor om te dweilen met natuurazijn. Schoonmaakazijn kan ook, maar is veel agressiever en meestal niet nodig. Voeg een scheutje natuurazijn aan je emmer water toe, voeg daar nog eens een half dopje wasparfum aan toe en je bent klaar om van start te gaan. 

Een houtenvloer houdt niet van azijn en ook niet van water. Azijn zorgt ervoor dat het hout na verloop van tijd dof wordt en we weten allemaal wat water met hout doet. 

Je zou wel nog het dekentje op de bank of de kussen op de bank kunnen wassen met wasparfum, dan blijft de geur heerlijk in huis hangen! 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG