Wasparfum

Wasparfum! 5 fantastische voordelen op een rij

Wasparfum is een speciale vorm van parfum die speciaal ontworpen is om te gebruiken in wasmachines. Het zorgt ervoor dat de kleding fris ruikt en voorkomt onaangename geurtjes gedurende de dag zoals zweet. Wasparfum is verkrijgbaar in verschillende geuren, en sommige mensen vinden het fijn om een heel ​​assortiment in huis te hebben om afwisseling te creëren. Zo is er voor iedereen wel de perfecte wasparfum.

Ben jij benieuwd naar alle geuren maar kan je geen keuze maken? We hebben ook een speciaal wasparfum proefpakket (dat ook leuk is als cadeau), waarmee jij alle geuren kan uitproberen.

 

Ontdek hieronder 5 fantastische voordelen over wasparfum.

1. Wasparfum tegen ongewenste geuren

Wasparfum is ideaal voor het opruimen van ongewenste geuren zoals sigarettenrook of lichaamsgeuren. Het is een krachtig middel om geuren te maskeren en je kleding fris te houden. Ben jij een fanatiek sporter? Of transpireer jij snel? Dan ga je ontzettend blij zijn dankzij dit product.

2. Helpt tegen een muffe koffer geur

Wasparfum is ook perfect om te gebruiken tijdens het opruimen van je koffer. Kleding dat lang in een koffer heeft gezeten ruikt vaak muf. Waspafum helpt je kleding te verfrissen. Wasparfum is een veelzijdig product dat je in verschillende situaties kan gebruiken. Het is een effectieve manier om ongewenste geuren op te ruimen en je kleding fris te houden. Je kunt bijvoorbeeld wat wasparfum mengen met flink wat water. Even schudden en sprayen maar. Je koffer ruikt weer lekker!

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG

3. Het is mild voor je huid

Wasparfums hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere wasmiddelen, wasverzachters en parfum die bedoelt is voor de huid. In de eerste plaats zijn wasparfums veel milder voor de huid dan traditionele parfums. Dit komt omdat het niet direct op de huid wordt aangebracht, maar in plaats daarvan op kleding. Tijdens het gebruik van dit product is er ook veel minder kans op irritatie van de huid of allergische reacties. Je hebt er namelijk heel weinig van nodig. In de tweede plaats ruikt wasparfum langer dan andere geurstoffen. Dit komt omdat het in de kleding wordt aangebracht en niet direct op de huid. Dit product kan dus helpen om kleding en jezelf fris te laten ruiken tijdens het dragen ervan, in plaats van dat de geur snel vervliegt. Dat zijn nog eens mooie voordelen! Zo hoef je minder snel óf minder veel deodorant te gebruiken. Verder is wasparfum veel duurzamer en zuiniger dan wasverzachter.

4. Beter voor het milieu

Wasparfum is ook nog eens een duurzame optie. Wasparfum van Zèvy gaat zo'n 50 volle wasbeurten mee, waardoor je er heel lang mee doet. Je hebt verder geen wasverzachter meer nodig. Dit bespaart niet alleen geld, maar helpt ook het milieu te beschermen.

5. Het is beter voor je kleding en helpt tegen transpireren

Wasverzachter laat een laagje op je kleding achter waardoor de kwaliteit van het textiel wordt aangetast. Daarnaast kan de stof niet meer ademen. Het gevolg is dat je sneller gaat transpireren en dat is iets wat niemand wilt, toch?!

 

En dan de voordelen van Zèvy wasparfums: 

1. Zèvy wasparfum is Vegan & IFRA gecertificeerd

Alle wasparfums van Zèvy zijn namelijk vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet.

2. Zèvy wasparfum is goed voor het milieu

Zèvy vindt duurzaamheid belangrijk. WIj halen daardoor alles enkel uit Europa. Hierdoor voorkomen we zoveel mogelijk CO2 uitstoot én kunnen we een hogere kwaliteit garanderen. Zo wordt de parfum in Zwitserland samengesteld, de flesjes en labels geproduceerd in Nederland en legt Zèvy zelf de laatste hand aan het eindproduct. Daarnaast is wasparfum een opzichzelfstaand duurzaam product. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een sensationele ervaring.

3. Zèvy is 100% eau de parfum

De wasparfum van Zèvy is uniek in kwaliteit. Wij gebruiken 100% eau de parfum. Het verschil? Een eau de cologne bevat een olieconcentratie van 2% tot 5%, een eau de toilette heeft een olieconcentratie van 8% tot 12% en een eau de parfum heeft een concentratie van 12% tot 18%. Zèvy heeft een concentratie van 15% en is daarmee 100% een eau de parfum! En die geur ervaring is ongelofelijk lekker!

 

Ontdek hier onze TOP 5 wasparfum, samengesteld door Handige Tips!