Hoe gebruik ik wasparfum? Ontdek het snel!

Hoe gebruik ik wasparfum? Ontdek het snel!

Hoe gebruik ik wasparfum? Een veel gestelde vraag en daarom gaan we deze vraag voor jullie beantwoorden. Wasparfum is een heel fijn product om geuren uit je was te verwijderen maar ook om heerlijke geuren juist aan de was toe te voegen. Genieten! Gelukkig is het heel eenvoudig om wasparfum te gebruiken. 

Kies een parfum passend bij de was 

Kies eerst een wasparfum die je lekker vindt ruiken en past bij het type was. Handdoeken of beddengoed wil je waarschijnlijk een frisse geur geven, terwijl je kleding juist een warmere geur wilt geven. Er zijn veel verschillende geuren beschikbaar, dus kies er eentje uit die je aanspreekt. De geuren van Zèvy is voor iedereen geschikt. Ze bevatten allemaal een element die bij elk persoon past. Je kunt er hierdoor niet fout mee gaan! Nadat je je favoriete geurtje hebt uitgekozen, gaan we over tot het wassen van de was. Ontdek in stap 2 hoe je wasparfum moet gebruiken!

Hoe gebruik ik wasparfum? Zo dus!

Hoe gebruik ik wasparfum? Het antwoord is heel simpel! Je hebt zojuist bij stap 1 gekozen voor je favoriete geur. Heeeeerlijk! Je hebt maximaal maar 5 ml van de wasparfum nodig. Minder kan als bijvoorbeeld de trommel niet helemaal gevuld is. De wasparfum van Zèvy is namelijk een eau de parfum waardoor je heel weinig nodig hebt voor een frisse geur. Naast dat je standaard wasmiddel gebruikt, heb je gelukkig geen wasverzachter meer nodig. In het bakje van de wasverzachter voeg je namelijk je favoriete wasparfum toe. Als je merkt dat de geur te sterk aanwezig is, gebruik je de volgende keer iets minder van de wasparfum. Zo doe je nog langer met je fles!

Zodra je wasmiddel & wasparfum hebt toegevoegd kan je de was wassen zoals je dat normaliter doet. Je hoeft geen speciale instellingen te gebruiken. Zo makkelijk is het! In principe raden wij 1 ml per 1 KG wasgoed aan.

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG

Ga voor een heerlijke geurbooster!

Hoe gebruik ik wasparfum? Daar heb je nu eindelijk je antwoord op gevonden! Zo moeilijk was het niet, maar natuurlijk wel fijn om even zeker van je zaak te zijn. Voordat je de wasparfum dadelijk rechtstreeks bij je was giet. Succes met wassen en geniet van de wasparfum! Op welke geur ben jij verliefd?