Hoelang ruik je wasparfum?

Hoelang ruik je wasparfum?

Hoelang ruik je wasparfum? Geur is één van de eerste dingen die onze zintuigen opmerken. Eerder dan geluid of gevoel. Een mens kan dan ook ontzettend genieten van geuren en dat genot is redelijk makkelijk te verkrijgen tegenwoordig. Je kunt cosmetische parfum kopen, huisparfum, geurkaarsen en sinds een aantal jaar ook wasparfum. Het is redelijk nieuw op de markt en niet iedereen is er even goed bekend mee. Een vraag die we dan ook redelijk vaak gesteld krijgen is hoelang ruik je wasparfum?  

 

Hoelang ruik je wasparfum? 

Er zijn geuren bij bijvoorbeeld de budgetwinkels, waar je niet veel van mag verwachten. Deze geuren ruiken vaak al niet meer nadat ze gedroogd zijn aan de waslijn. Ontzettend jammer, want dan wordt goedkoop eigenlijk duurkoop. Wij hebben niet alleen de kwaliteit van de wasparfums, maar ook de duurzaamheid en uniekheid in één grandioze mix samengevoegd. Zo kun je met een flesje van Zèvy inmiddels maximaal 100 wasbeurten genieten van heerlijk ruikend wasgoed met ook nog eens een unieke technologie welke gevoelens ontlokt van ontspanning en kalmte. De geuren blijven weken in je wasgoed hangen, wat echt heel fijn is als je bijvoorbeeld kledingstukken of linnengoed langere tijd in de kast hebt liggen. Zo gaat het niet muf ruiken. Belangrijk is wel dat het wasgoed altijd goed droog is. Vochtig wasgoed gaat hoe dan ook muf ruiken.  

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG

 

Wij hebben zelf een test gedaan met winterjassen. Deze hebben wij vorige lente gewassen met de wasparfum en vervolgens opgeborgen tot de winter aanbrak ergens in oktober. De jassen roken nog steeds heerlijk naar de wasparfum. Zèvy staat dan ook bekend als de beste wasparfum. 

 

Dus hoelang ruik je wasparfum? Maanden als je het aan ons vraagt. Ben je ook nog benieuwd hoeveel druppels wasparfum je dient te gebruiken? Lees dan hier even verder!