Meest luxe wasparfum!

Muf wasgoed? Ontspanning? Duurzaamheid? 

Ruikt je was nog steeds muf na een wasbeurt? Slaap je slecht? Ben je opzoek naar een duurzamer alternatief voor wasverzachter? Wil je meer kunnen genieten van kleine geluksmomentjes? Hou je er ook zo van wanneer je woontextiel een aangename geur verspreidt? Wellicht ongewone vragen, maar bij Zèvy is een parfum niet alleen maar een geur. Het is veel meer en bijzonderder dan dat. Het kan je emoties namelijk positief beïnvloeden door een unieke technologie.
Want..
Niets is lekkerder dan je neus in de fris gewassen was steken en eens diep inademen. Lekker in bed kruipen terwijl een heerlijke geur je vergezelt. Je kledingkast open te maken en meegenomen worden naar een bloemenveld aan de mediterraanse zee terwijl je heerlijk ontspant. 
Scherm_afbeelding_2023-11-10_om_13
Ontdek jouw geur!

Beste wasparfum

Zèvy, scents for life. Een jong, Nederlands familiebedrijf met een focus op duurzaamheid & technologie. Want geur is veel meer dan een parfum.

Zèvy werkt samen met de beste parfumeurs ter wereld om genot in huis te creëren. De parfumeurs zijn bekend van geweldige geuren als Black Opium van YSL en Flora van Gucci en stellen dan ook zeker niet teleur. Als enige in de wereld maakt Zèvy eau de parfum wasparfums! De wasparfum is hierdoor zeer geconcentreerd. 
De geuren blijven weken in je wasgoed hangen, terwijl je er maar een paar milliliter van nodig hebt. Een duurzaam, zeer kwalitatief product welke de traditionele wasverzachter vervangt. De wasparfum is biologisch afbreekbaar, vegan, microplastic vrij, bevat upcycled ingrediënten en is geproduceerd door een CDP triple A (water, klimaat en bos) gecertificeerd bedrijf. Er wordt hier gebruik gemaakt van 100% hernieuwbare elektriciteit. Daarnaast bevat de wasparfum de unieke Emotivez technologie
Zevy_doosjefeest
0+
Verkooppunten
0+
Enthousiaste klanten
Emotivez technologie uit Zwitserland

''Ik heb ontspanning nodig''

Na jarenlange ontwikkeling op een befaamde Zwitserse universiteit kunnen we eindelijk een unieke technologie gaan toevoegen aan onze producten. De technologie genaamd Emotivez lokt gevoelens van ontspanning, kalmte en rust uit welke zichtbaar is op een fMRI scan waarbij de hersenactiviteit gemeten wordt. Wetenschappelijk bewezen gedurende een 25 jarige studie.
Scherm_afbeelding2023-10-03om13
Best Seller

Proefpakket Zèvy Wasparfums - Ontdek 6 heerlijke geuren

 🎁 CADEAUTIP  🎁 Muf wasgoed? Verleden tijd! Vervang wasverzachter met een paar milliliter wasparfum en je kleding, beddengoed en woontextiel zal weken heerlijk ruiken! Wil je de geuren uitproberen? Dan is het proefpakket ideaal! Zo...
€29,99
Op werkdagen voor 23.45 besteld, dezelfde dag verzonden!

Gebruik nu de code ''Emotie'', tijdelijk 10% korting!!!

Geuren & emoties

Scherm_afbeelding_2023-11-10_om_11
Scherm_afbeelding_2023-11-10_om_11
''25 jaar wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de Zwitsere universiteit & beursgenoteerde bedrijven!''
Wist je dat we dagelijks 80% van onze beslissingen baseren op onze emoties? En aangezien onze emoties niet altijd opperbest zijn, is het voor veel mensen zeer welkom om deze emoties te beïnvloeden. Daarmee zit je lekkerder in je vel en kun je betere beslissingen maken. De reden dat geur en emoties zo’n krachtige link hebben, is omdat het olfactorische systeem (reukzintuig) diepgeworteld zit in ons limbisch systeem. Het limbisch systeem is verantwoordelijk voor o.a. genot, motivatie, geluk en het emotioneel geheugen.
Met functionele magnetische resonantie-methodologie (fMRI-scan) is de reactie van het menselijk brein op een reeks geuren getest en beoordeeld. Van euforie tot ontspanning, van zelfvertrouwen tot sereniteit. Emotionele toestanden die worden opgewekt door Emotivez technologie zijn getest en vervolgens gevalideerd, waarbij wetenschappelijk bewijs is verkregen van de stemming verbeterende effectiviteit.

Ontdek wat andere klanten ervaren:

Heel lang getwijfeld om te bestellen. Producten in winkelwagen en toch weer maar niet bestellen. Nee, het gaat toch niet zijn wat ik ervan verwacht. Maar wat ben ik blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb. Begonnen met een testpakket met 6 verschillende geuren. WAUW, wat een beleving! Nooit wil ik nog andere producten. Deze wasparfum doet het echt, zalig, kleding ruikt heerlijk, zelfs na 2 dagen dragen. Ook het huis ruikt lekker na het wassen. En kiezen welke geur? EIgenlijk zijn ze allemaal super, Zanzibar en Tease zijn wel de toppers! Maar heb ook van andere geuren een fles staan om te kunnen afwisselen. Een echte aanrader!

Tineke

Wauw

Wat ben ik blij dat ik deze wasparfum heb gekocht! De geur is werkelijk heerlijk. Alles wat ik kon vinden in huis ( kussenhoezen, kleden en natuurlijk mijn normale wasgoed, heb ik uit enthousiasme meteen gewassen. En wat wordt ik er blij van!! Mijn hele huis ruikt zalig. Daar kan geen geurkaarsje tegenop.

Linda

Ik ben verkocht!

Dit prachtige proefpakket besteld! Heerlijke geuren om uit te proberen welke het lekkerste ruikt! Maar kan niet kiezen stuk voor stuk fantastisch! Echt het proberen waard..

Jacobien Verstegen

Fantastisch!

Wat een leuke manier om kennis te maken met dit product. 6 heerlijke maar ook weer compleet verschillende geuren om uit te proberen wat bij jou past. Of te ontdekken dat de ene geur heerlijk is op kleding maar een ander geurtje juist heerlijk is voor mijn beddengoed. Daarbij blijft de geur echt lang hangen en zelfs na 1 week ruikt mijn dekbedovertrek nog heerlijk. Er zit denk ik voor iedereen wel een passende geur in dit doosje. Ik bed in ieder geval verkocht aan dit product

Marielle

Niet verwacht

Een groot compliment voor jullie heerlijke wasparfum: Collega’s vragen mij vaak aan het einde van een werkdag hoe ik het voor elkaar krijg om na een dag werken nog zo heerlijk te kunnen ruiken! Daar heb ik maar één antwoord op: dat is mijn kleding waaraan in Zèvy wasparfum heb toegevoegd:D

Karoline

Complimenten

Groeiend assortiment

Er is ook een heerlijke wasparfum geur voor jou

De geurnoten van het proefpakket gaan van fris naar zoet en warm. Het pakket bestaat uit 6 verschillende geuren waardoor er altijd wel iets voor iedereen bij zit. Daarnaast hebben we sinds kort een fantastische White Musk Collection met daarin 3 verschillende white musk geuren. Om de geurbeleving af te maken, vind je in het assortiment ook een geurloos wasmiddel. Hierdoor komt de wasparfum optimaal tot zijn recht.
Zevy_doosjefeest
Scherm_afbeelding2023-10-03om13
Scherm_afbeelding2023-10-03om13
Zevy_Familie_sfeer