Zèvy wasparfum ervaringen

Zèvy wasparfum ervaringen

Je bent een product ergens tegengekomen en wilt toch graag weten hoe andere mensen het ervaren. Online iets aankopen is dan ook altijd moeilijk. Waarschijnlijk ben jij Zèvy op social media bij je favoriete bn’er tegengekomen of heb je in ons in een geurwinkel zien staan. Dankzij de kwalitatieve producten heeft Zèvy in korte tijd veel vaste klanten mogen verwelkomen die allemaal een eigen en unieke Zèvy wasparfum ervaringen hebben gehad.

Dit komt omdat niet alleen geur bij iedereen anders is en ook echt heel persoonlijk is, maar ook doordat je de wasparfum op verschillende manieren kan gebruiken tijdens het opfrissen van je favoriete kleding.  

 

Wasparfum ervaringen

De meeste Zèvy wasparfum ervaringen zijn gebaseerd op de gebruiksaanwijzing die wij op de verpakking hebben staan. Toch zijn er ook consumenten die het op hun eigen manier gebruiken. En dat kan! Net als cosmetische parfum kun je ook wasparfum helemaal naar wens gebruiken. Zo kun je varieren in de hoeveelheid, je kunt geuren mengen, je kunt het in plaats van in het wasverzachterbakje pas toevoegen aan de drogerwas op drogerbollen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.  

 

Op elke productpagina op de website (en hieronder delen we ook een kleine greep) vind je Zèvy wasparfum ervaringen terug. Dit zijn allemaal reviews van consumenten. Mocht je deze liever via Google bekijken, dan kan dat natuurlijk ook! Zelfs op social media delen wij regelmatig gebruikerservaringen, dus vergeet ons vooral ook niet daar te volgen @zevy.nl.  

 

Wasparfum ervaringen van klanten

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Cynthia

Sinds een paar weken gebruik ik de Wild & Free van Zèvy, onze favoriet uit de proefbox! Mijn meiden en ik genieten iedere keer als de was klaar is en de geur door t huis verspreid ❤️ Én als je de kleding gaat dragen, ruik je de heerlijke geur de hele dacht licht om je heen. Zó lekker 😍

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Miranda

Eindelijk heerlijk ruikende was! Zo blij😃

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Chantal

Wat een geluk dat ik deze wasparfum tegen kwam ! Duurzaam, voor een leuke prijs en … nu ruikt het nog heerlijk ook!!! Heel blij met de was die nu voortaan ruikt naar inderdaad, zoals de beschrijving zegt, een ibiziaanse villa. Nooit meer anders hierna!

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Karin

Eenmaal de wasparfum van Zèvy geprobeerd wil je niet meer zonder. Echt een heerlijke geursensatie!

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Angelique

Ruiken aan het flesje geeft een hele andere geur sensatie dan wanneer je het aan je kleding ruikt! Gewoon hup in het zeepbakje ermee!
Alle geuren hebben hun unieke beleving en twijfel je over een geur, koop dan net als ik het proefpakket. In één woord FANTASTISCH 🤩🤩🤩 Ik ben om en ga er de grootverpakkingen van bestellen! ( en nee, ik heb geen aandelen bij Zevy😉

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Chantal

Na de proefset te hebben getest vond ik Wild & Feee en Tease de lekkerste!! Maar het was moeilijk kiezen hoor. Ik hang mijn schoon gewassen goed vaak in het trapgat, mijn hele huis heurt heerlijk mee. Ik vind het ook veel beter en lekkerder dan wasverzachter. Denk ook veel beter voor je wasmachine. Ben compleet om, voor mij alleen nog maar wasparfum. By the way: die dosseer dopjes zijn top.

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Ronald

Je merkt goed dat deze wasparfum niet te vergelijken is met andere aanbieders. Andere merken zouden zich geen was"parfum" mogen noemen. Zo heb ik al veel verschillende andere merken gehad waar het woordje "parfum" niet eens voor komt in de ingredientenlijst. Om dit te verbergen plaatsen ze niet eens de ingredienten op de website. Iets dat wel verplicht is.. Bij jullie producten komt het wel voor in de ingredientenlijst en dat is ook duidelijk te merken. Ik hoop dat meer mensen jullie wasparfum ontdekken. Want de kwaliteit is zeer hoog en goed. Ik ben dan ook meer dan tevreden. Het doet mij goed dat er nog eerlijke merken zoals Zevy zijn.

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Wasparfum ervaring van Lisa

Ik zocht naar wasparfums die niet naar een versterkte wasverzachter ruiken, maar echt naar een parfum die ik of mijn vriend zouden dragen. Toen ik zag dat deze geuren door ’grote’ parfumeurs zijn ontwikkeld, had ik het vermoeden dat ik hier bij het juiste adres zou zijn. Ik wilde eigenlijk maar 1 wasparfum kopen om te kijken of het iets zou zijn, maar ik kon totaal niet kiezen tussen Tea(se), Zanzibar Nights en Wild & Free. De eerste 2 omdat dit naar mijn idee geuren zijn die perfect bij mijn vriend passen (zware geuren, denk aan Tom Ford Oud Wood en alles wat daar op lijkt), de laatste omdat deze juist bij mij leek te passen (onbewust bevatten al mijn parfums ‘roos’, ik kies zelf ook vaak voor wat zwaardere geuren). En goh wat ben ik blij dat ik door keuzestress gewoon maar alle 3 gekocht heb, want ze overtreffen werkelijk alle 3 mijn verwachtingen. De 2 eerstgenoemde parfums zijn inderdaad wat zwaarder, dieper en houtachtig met wierook, mijn vriend baalt dat op deze website daar geen parfum van te krijgen is om zelf te dragen, in plaats van als wasparfum. De Wild & Free vind ik zelf heerlijk omdat deze fris, maar toch ook intens genoeg is, ook een parfum die ik voor mezelf zou kunnen kopen. Ik ben mega blij dat ik deze wasparfums gevonden heb, na alle ervaring met vorige wasparfums (welke ook echt wel lekker waren, maar anders dan Zevy) kan niets tippen aan deze geuren!! Dit mag met recht een was‘parfum’ genoemd worden.

 

Deel je Zèvy wasparfum ervaringen 

Laat jij ook een review achter zodra jij je eigen en unieke Zèvy wasparfum ervaring hebt opgedaan? We zijn benieuwd!  Hier kan je onze wasparfums bekijken>>

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG