Is wasparfum beter dan wasverzachter

Is wasparfum beter dan wasverzachter?

Is wasparfum beter dan wasverzachter? Wassen doen we allemaal. De één doet het dagelijks, de ander hoeft slechts 1x per week een wasje te draaien. Hoe dan ook, op een bepaald moment zijn we er allemaal mee bezig. Van huis uit zijn veel mensen gewend om te wassen met wasmiddel (vloeibaar of in poedervorm) en wasverzachter. Tegenwoordig is er een nieuw product toegevoegd, namelijk wasparfum. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? En is wasparfum beter dan wasverzachter?  

 

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG

Is wasparfum beter dan wasverzachter? 

Het antwoord is volmondig ja! Het verschil is namelijk dat wasverzachter het textiel voorziet van een laagje. Hierdoor wordt het lekker zacht. Het verzacht de was. Maar net zoals alles waarvan je de structuur wilt veranderen, moet je of het product zelf veranderen of je dient er een laagje overheen te leggen. Dat laatste doet wasverzachter. Het creëert een laagje over het textiel. Wasverzachter is in de basis dan ook niet bedoeld om lekker te ruiken, maar om te verzachten. Dat laagje stikt het textiel en daarmee ook je huid. Je gaat, met name zomers zul je dit merken, meer transpireren doordat er veel minder ventilatie is, je huid kan geïrriteerd raken of er kan uitslag ontstaan. Daarnaast tast het langzaam als een sluipmoordenaar je kostbare textiel aan. De stoffen worden sneller vaal waardoor je waarschijnlijk sneller afscheid zult nemen van kledingstukken. Wat zonde is voor je portemonnee en het milieu! We zouden namelijk moeten consuminderen.  

 

Is wasparfum beter dan wasverzachter? Ja!

Stap daarom vandaag nog over op wasparfum van een gecertificeerd merk zoals Zèvy. Dan weet je dat je een kwalitatief goed en veilig product gebruikt voor je textiel, het milieu en de wasmachine.  

TIP: Ontdek & bekijk hier de beste wasparfum en profiteer van 10% korting dankzij de kortingscode: BLOG